Şu kullanıcı olarak giriş yapıldı:
filler@godaddy.com
Şu kullanıcı olarak giriş yapıldı:
filler@godaddy.com
KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ DANIŞMANLIK
Kalite Yönetim sistemin kurulması , belgelendirme öncesi ve sonrasında doğru işleyişin sağlanması için danışmanlık hizmeti sağlanır.
1- Mevcut Durum Tespiti
2- Kalite Yönetim Sistemi Planı
3- Eğitim
4- Kalite Yönetim Sisteminin Kurulması
5- İç Tetkik
6- Gözden Geçirme
KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ
Üretim ve hizmet sektörlerindeki, her kuruluşun etkin bir kalite yönetim sistemi oluşturması ve uygulanması için ISO tarafından standartlar geliştirilmiştir. Bu standartlar ulusal ve uluslararası ticarette karşılıklı anlaşılmayı kolaylaştırır.
Bir kuruluşun başarılı olabilmesi için, sistematik ve şeffaf bir şekilde yönetmek ve kontrol etmek gereklidir. Başarı ,Performansı sürekli iyileştirecek şekilde tasarlanan bir yönetim sisteminin uygulanması ve sürdürülmesi sonucunda elde edilir.
Kalite' yi sadece pazarlamada kullanacağınız bir argüman gibi düşünmeyip, belgeden ibaret olamadığı bilinci ile Kalite' yi amaç ediniyorsanız , başarıya ulaşmak için üst yönetim olarak kararlı olmanız gerekir.
Kalite Yönetim Prensipleri :
a) Müşteri odaklılık
Kuruluşlar müşterilerine bağlıdır. Bu nedenle kuruluşlar, mevcut ve gelecekteki müşteri ihtiyaçlarını anlamalı, müşteri şartlarını karşılamalı ve müşteri isteklerini aşmaya istekli olmalıdır.
b) Liderlik
Liderler kuruluşta amaç ve yönetim birliğini oluşturur.Liderler, kuruluşun hedeflerine ulaşılması için çalışanların tam katılımının sağlandığı kuruluş içi ortam oluşturmalı ve sürdürmelidirler.
c) Çalışanların katılımı
Her seviyedeki çalışanlar kuruluşun temelini oluşturur. Onların tam katılımı, yeteneklerinin kuruluş yararına kullanılmasını sağlar.
d) Proses (süreç) yaklaşımı
İstenen sonuca, faaliyetler ve ilgili kaynaklar bir proses olarak yönetildiğinde daha verimli olarak ulaşılır.
e) Yönetimde sistem yaklaşımı
Birbirleri ile ilgili proseslerin bir sistem olarak tanımlanması, anlaşılması ve yönetilmesi, hedeflerin gerçekleştirilmesinde kuruluşun etkinliğine ve verimliliğine katkıda bulunur.
f) Sürekli iyileştirme
Kuruluşun toplam performansının sürekli iyileştirilmesi kuruluşun sürekli hedefi olmalıdır.
g) Karar vermede gerçekçi yaklaşım
Etkin kararlar verilerin ve bilginin analizine dayanır.
h) Karşılıklı yararlar sağlayan tedarikçi ilişkileri
Bir kuruluş ve tedarikçileri bibirlerine bağımlıdır. Karşılıklı yararların gözetildiği bir ilişki her iki tarafın da değer yaratma yeteneğini artırır.
YALIN SİSTEM DANIŞMANLIK
İstanbul, Türkiye
Telif Hakkı © 2024 YALIN SİSTEM DANIŞMANLIK - Tüm Hakları Saklıdır.
İhtiyacınıza uygun, mevcut kaynaklarınızla, doğru yöntemlerle organizasyonel yapının bütünü dikkate alınarak, dinamik ve entegre (ürünün siparişinden sevkiyat/SSH’ ye kadar) hazırladığımız (yazılım firması değiliz işinize değer katmak için bedelsiz hazırlıyoruz) programlarla sahadan dijital veri toplayıp süreçleri gerçek zamanlı izleyip doğru planlamak, iyileştirmek, maliyetleri azaltmak , yüksek kalite için,
KOBİ'lerimiz, " HADİ BİZ VARIZ "
Web sitesi trafiğini analiz etmek ve web sitesi deneyiminizi optimize etmek amacıyla çerezler kullanıyoruz. Çerez kullanımımızı kabul ettiğinizde, verileriniz tüm diğer kullanıcı verileriyle birlikte derlenir.